Home » Bedrijfsveiligheid: de hoogste prioriteit

Bedrijfsveiligheid: de hoogste prioriteit

wij ontzorgen u graag bij het keuren van al uw materialen

veilig werken met arbeidsmiddelen

Om prestaties, veiligheid en energie-efficiëntie te waarborgen, gelden er binnen de sector strikte regels voor onderhoud, inspectie van technische installaties. Zowel vanuit de overheid als vanuit verzekeringsmaatschappijen. Certificering, nationale regelgeving en Europese richtlijnen ontwikkelen zich voortdurend. Dit vertaalt zich in verschillende veiligheidskeuringen. Wij doen niet anders als keuren en zijn daardoor voor u een goede partij om mee te werken.

Advies over veilig werken door IJMOND TECHNIEK

Wij ontzorgen u als bedrijf door de veiligheidskeuringen bij u te verrichten. U bent verzekerd van goed werkend materiaal en gedekt bij eventuele ongelukken. 

Laat u uw keuringen door ons verrichten dan krijgt u direct na keuring online het certificaat en de status van de keuring. Is het apparaat goedgekeurd of is nog in afwachting van een reparatie. Wij geven dit bij het betreffende item aan en zetten er ook bij dat wij bijvoorbeeld wachten op een onderdeel ter reparatie. U kunt dus heel makkelijk in een overzicht bekijken wat de status is van uw materialen.

Wij doen niets anders dan keuren bij bedrijven en pandeigenaren. Wilt u een goed advies? Wij komen graag bij u langs.

 

U kunt mailen, of bellen met Richard Schoenmaker op 06-53662066

    Bankenlaan 54, 1944 NN BEVERWIJK———info@ijmondtechniek.nl——–Kvk 67104010——-IBAN NL49RABO0313398704