Keuren van draagbaar klimmaterieel (NEN 2484)

Het is verplicht om jaarlijks uw klimmaterieel zoals ladders, trappen en steigers te laten keuren door een gecertificeerd keurmeester.afbeeldingsteigers

Hoe ziet de keuring van klimmaterieel eruit?
De keuring van ladders en trappen omvat een visuele inspectie volgens de NEN norm 2484.  Aan de hand van een checklist worden verschillende onderdelen gecontroleerd. Na de keuring worden de goedgekeurde materialen voorzien van een keuringssticker. Na betaling van de factuur krijgt u het keuringsrapport digitaal van mij toegestuurd. U ontvangt van mij een digitale melding wanneer uw klimmateriaal weer gekeurd moet worden. Een nieuwe afspraak voor een herkeuring is dan zo gemaakt.

Waar wordt de keuring uitgevoerd?
Keuringen worden bij voorkeur op locatie uitgevoerd zodat u niet belast wordt met het transport van de materialen. Er dient voldoende ruimte te zijn om de steigers, ladders en trappen op een vakkundige wijze te keuren. Materialen die schoon, vetvrij, vrij van grove verf en stucresten zijn, zijn sneller en makkelijker te keuren en daardoor goedkoper.

Waarom heb ik een certificaat nodig?
Dit keuringsrapport is voor u van belang om tegenover controlerende instanties aan te tonen dat u werkt met goedgekeurde materialen.

Offerte aanvragen?
Het keuren van klimmaterieel gebeurd op basis van uurtarief.  Mail of bel voor een passende offerte.

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren