Ga naar de inhoud
Home » Eerste hulp bij kennisoverdracht

Eerste hulp bij kennisoverdracht

Kennis overdragen doen wij de hele dag en wij proberen onze klanten te voorzien van juist advies en middelen. Er moet natuurlijk ook goed gebruik worden gemaakt van alle veiligheidsmiddelen. Het bedrijf wat daarbij helpen kan, is EHBK.

Wij hebben onlangs kennis gemaakt met Brigitte en Jan Kleist van EHBK. Zij doen alles op het gebied van Bedrijfshulpverlening, EHBO en oefeningen op dat gebied. EHBK heeft als een van de weinige bedrijven in de Noord-Holland het NIBHV-kwaliteitskeurmerk. 

Onze gezamenlijke deler is kennisoverdrachtWij delen onze kennis met klanten zoveel mogelijk op het gebied van veiliger werken en brandpreventie.  Tevens voorzien wij onze klanten van een advies ten aanzien van de aanschaf van de juiste middelen en verplichte keuringen. Denk hierbij aan de jaarlijkse blusmiddelenkeuringen.

EHBK draagt al meer dan 25 jaar kennis over hoe te handelen als zich onverhoopt een calamiteit voordoet. Zij kunnen de cursussen op een praktische manier geven. EHBK maakt gebruik van Lotus-oefen-slachtoffers bij de oefeningen en er staan ruim 40 levensechte oefenpoppen tot uw beschikking. EHBK is gevestigd in een prachtig pand op het bedrijventerrein de Trompet in Heemskerk. Zij  beschikken over realistische oefenruimtes en geven (simulatie)-trainingen daar, of op uw eigen te kiezen locatie.

Veel bedrijven hebben ook een BHV verzamelplaats en steeds meer bedrijven hebben daar ook een veiligheidsbord of Safety board staan. Wij kunnen deze in uw huisstijl en voorzien van blusmiddelen en EHBO artikelen voor u maken.

Wilt u een prijsopgave en een preview in uw huisstijl? Mail of bel met Jacqueline Severijnse 0630044008

Harmoniestraat 8 1961 AV VELSEN-NOORD—–info@ijmondtechniek.nl—-Kvk 67104010—-IBAN NL47KNAB0404085636