Ga naar de inhoud
Home » Digitaal inzicht in uw keuringen via de web applicatie Greenmarks

Digitaal inzicht in uw keuringen via de web applicatie Greenmarks

Online inzicht in uw arbeidsmiddelen, veilig of niet veilig

Digitaal inzicht in uw verplichte keuringen

Wij maken gebruik van IBS online en dat maakt het mogelijk dat u op elk moment de ‘status van uw keuringen’ kunt bekijken. Als al uw blusmiddelen gekeurd zijn, krijgt u een inlog met een wachtwoord en heeft u een score van 100% veilig. Als er een blusmiddel in reparatie is, dan zakt de score en u kunt ook inzien welk middel dat is. Het middel is dan niet meer veilig om nog mee te werken.

KEURCERTIFICATEN ONLINE BESCHIKBAAR

Gekeurde apparaten kleuren groen, apparaten die nog gekeurd moeten worden kleuren rood……Makkelijker dan dit, is onmogelijk. 

U krijgt uw eigen omgeving waar u al uw gekeurde items kunt terugvinden. Dit is voor elke klant mogelijk en u betaald daar een klein bedrag extra voor.

De certificaten per item vind u ook terug in dit systeem. Indien gewenst kan er per item ook een foto toegevoegd worden, tegen extra kosten. U kunt ook zelf items toevoegen door een abonnement af te sluiten. 

Het vertrouwde keurlabel blijft. Het inzicht is alleen makkelijker voor u.

Regelmatig horen wij van klanten terug dat de auditor zeer tevreden is over de web applicatie Greenmarks

VOORDELEN DIGITAAL INZICHT

Overzicht van al uw te keuren middelen
Inzicht in de frequentie van de inspecties
Inzicht in wie de inspectie heeft gedaan
Inspectieformulieren zijn gedigitaliseerd
Inzicht in mankementen en storingen
Inzicht of een asset na reparatie aan de norm voldoet
Certificaten van alle inspecties
Koopt u nieuwe middelen dan kunnen deze direct toegevoegd worden aan uw ‘machinepark’

Elk bedrijf heeft te maken met diverse (technische) keuringen. Het ene apparaat moet jaarlijks, de andere in een andere frequentie. Ook een nieuw product dient voorzien te zijn van een keurlabel zodat de werknemer weet dat het middel veilig is. Doordat u dit bij ons onderbrengt zorgen wij dat u goed inzicht heeft in uw ´keuringscyclus´.

Tarieven
Wij rekenen naast het tarief van de keuring, een kleine bijdrage per item om het gekeurde item ook online te verwerken. U ontvangt een login en mag zelf een wachtwoord aanmaken. U kunt dit vanaf elke computer dus benaderen.

Prijsopgave of meer informatie?
U kunt hiervoor bellen met Richard Schoenmaker, 06-53662066. Hij komt graag bij u langs om u kennis te laten maken met deze online keuromgeving.

Bent u zelf een inspectiebedrijf of keurt u zelf ook middelen en wilt u weten of het voor uw bedrijf ook interessant zou kunnen zijn om te gaan werken met Greenmarks? Wij zijn wederverkoper en leggen u graag de voordelen uit in een helder en duidelijk verhaal. Onze eerste klant zei daarover:

100% makkelijker dan met ons oude systeem. We komen nu veel professioneler over bij onze klanten met digitaal certificaten

Harmoniestraat 8 1961 AV VELSEN-NOORD—–info@ijmondtechniek.nl—-Kvk 67104010—-IBAN NL47KNAB0404085636