Ga naar de inhoud
Home » Keuren van noodverlichting

Keuren van noodverlichting

EEN VEILIGE EXIT IN GEVAL VAN NOOD

Noodverlichting keuren

In geval van nood is goed licht cruciaal omdat iedereen een gebouw veilig moet kunnen verlaten. Wanneer de reguliere verlichting uitvalt, heeft noodverlichting de snelste route naar buiten aan. Zo helpt noodverlichting desoriëntatie en paniek voorkomen. Duidelijke pictogrammen zorgen ervoor dat de vluchtroute snel kan worden gevonden.

Bent u pandeigenaar dan bent u verplicht noodverlichting te plaatsen. De jaarlijkse keuring geldt voor de meeste opstalverzekeringen als een noodzaak. Leest u vooral uw polisvoorwaarden na. Alleen dan weet u of u goed verzekerd bent ingeval van een calamiteit.

De aanwezigheid van noodverlichting in gebouwen draagt op deze manier in grote mate bij aan de veiligheid. Hetzelfde geldt voor vluchtwegverlichting. Ofwel: noodverlichtingsarmaturen die de vluchtwegen in gebouwen verlichten. Deze armaturen gaan branden tijdens stroomstoringen. Ook de noodverlichting heeft onderhoud nodig. Behalve de
jaarlijkse test verzorgen wij ook het vervangen van de T.L.-buis en de accu of
doen we een complete vervanging van het armatuur door LED.

Wat kunt u verwachten van de keuring van de noodverlichting

Tijdens deze inspectie lopen wij een ronde door uw bedrijf en checken alle noodverlichting. Na keuring wordt uw apparaat voorzien van een keursticker zodat u weet wanneer de volgende keuring gepland staat. Komen wij een noodverlichting tegen die niet meer goed functioneert dan vervangen wij deze direct. 

Noodverlichting is van levensbelang!

onderhoud

Komen wij een klein defect tegen dan repareren wij dit.

periode

Jaarlijks plannen wij uw keuringen in.

online

Indien u dit wenst online inzicht in keurcertificaten.

verplicht

Ja, volgens norm NEN-EN 50171 en volgens norm 2443

Tarieven
Deze keuringen gaan op stuksprijs. En als wij reparaties tegenkomen, repareren wij op basis van uurtarief en wij rekenen voorrijkosten. Op basis van nacalculatie worden de onderdelen die vervangen zijn berekend.

Prijsopgave keuring noodverlichting
U kunt hiervoor bellen met Richard Schoenmaker, 06-53662066

Vluchtrouteaanduiding is beter bekend als noodverlichting en is in de meeste gevallen verplicht en dus ook is het keuren daarvan verplicht. IJMOND TECHNIEK verzorgt deze keuringen

Harmoniestraat 8 1961 AV VELSEN-NOORD—–info@ijmondtechniek.nl—-Kvk 67104010—-IBAN NL47KNAB0404085636