Ga naar de inhoud
Home » Blusmiddelen keuren

Blusmiddelen keuren

IJMOND TECHNIEK IS Adviseur brandveiligheid

Bent u pandeigenaar of werkgever dan geldt er minimaal eens per jaar een controle van uw blusmiddelen.

Vanuit uw (brand)verzekering of andere overeenkomsten kunnen aanvullende eisen gelden van inspectie minimaal 1x per jaar. Wij adviseren onze klanten dan ook hun verzekeringspolis erop na te slaan, om niet voor verrassingen komen te staan.

Voor brandslanghaspels geldt daar bovenop de verplichting van een uitgebreide controle een keer in de vijf jaar.

Komen wij tijdens de inspectie zaken tegen die voor verbetering vatbaar zijn, dan voorzien wij u van een deskundig advies. Zo kunnen wij samen zorgen voor een veiligere werkomgeving voor u en uw medewerkers.

Is uw blusmiddel over de houdbaarheidsdatum dan vervangen wij deze direct, zodat er zich geen onveilige situaties kunnen voordoen. Wij hebben genoeg blussers (noodverlichting etc.)  op voorraad om direct te kunnen vervangen. 

Brandblussers, brandslanghaspels, blusdekens vallen alle onder de REOB regeling en mogen alleen door een REOB gecertificeerd bedrijf gecontroleerd worden.

Wij zijn REOB en KIWA gecerficeerd.

Wat u kunt verwachten van deze keuring

Tijdens deze inspectie lopen wij een ronde door uw bedrijf en verrichten vakkundig het onderhoud van alle merken blusmiddelen en wordt uw brandblusser voorzien van een keuringssticker bij goedkeuring.
Voldoet het apparaat niet meer aan de wettelijke eisen dan kunnen wij deze meestal direct voor u vervangen zodat u weer veilig kunt werken. Onze servicemonteurs zijn multifunctioneel opgeleid, REOB gecertificeerd en beschikken over het benodigde speciale gereedschap. Daarnaast zijn ze VCA-gediplomeerd om de werkzaamheden veilig uit te voeren. Onze monteurs keuren niet alleen de blusmiddelen, maar tegelijkertijd ook uw noodverlichting, keerkleppen, verbandkoffers of AED’s. Zij checken alle middelen volgens de geldende normeringen. Komen wij tijdens de inspecties kleine defecten tegen, dan repareren wij direct.

onderhoud

Komen wij een klein defect tegen dan repareren wij.

periode

Jaarlijkse keuringscyclus is minimaal verplicht.

online

Indien u dat wenst online inzicht in uw certificaten.

verplicht

Ja als uw pandeigenaar of werkgever bent

Tarieven
Het onderhoud en keuren van uw blusmiddelen bij u op locatie gaat op basis van stuks prijs. Aangevuld met onderhoudskosten, welke onderdelen zijn er vervangen? Wij rekenen een klein bedrag aan voorrijkosten.

Blusmiddelen langs brengen om te laten keuren of repareren.
Ook dit kan. U kunt uw blusmiddelen langs brengen in de werkplaats te Beverwijk. Meestal kunt u de blusmiddelen de volgende dag gekeurd weer ophalen. Dit is voor veel klanten een hele fijn aanbod, waar zij graag gebruik van maken.

Prijsopgave keuring blusmiddelen/aanmelden keuring/reparatie van uw blusmiddelen
U kunt hiervoor bellen met Richard Schoenmaker, 06-53662066 of per mail aanmelden.

Toegang Tata Steel
Wij zijn contractor bij Tata Steel. Wij kunnen u ook daar op locatie keuren. Wij hebben al veel klanten op het terrein en weten daar ook goed de weg.

Toegang Tata Steel
Wij zijn contractor bij Tata Steel. Wij kunnen u ook daar op locatie keuren. Wij hebben al veel klanten op het terrein en weten daar ook goed de weg.

Online inzicht in uw blusmiddelenkeuringen

Trusted inspections

Wij maken gebruik van IBS online en dat maakt het mogelijk dat u op elk moment de ‘status van uw keuringen’ kunt bekijken. Als u hiervoor kiest. (Dit is tegen een geringe betaling bij te kopen).

Als al uw blusmiddelen gekeurd zijn, krijgt u een inlog met een wachtwoord en heeft u een score van 100% veilig. Als er een blusmiddel in “reparatie” is, dan zakt de score en u kunt ook inzien welk middel dat is.

Laat u uw overige keuringen ook door ons verrichten dan heeft u online een totaalinzicht in al uw keuringen.

Harmoniestraat 8 1961 AV VELSEN-NOORD—–info@ijmondtechniek.nl—-Kvk 67104010—-IBAN NL47KNAB0404085636