Meteen naar de inhoud
Home » Reparatieservice IJMOND TECHNIEK

Reparatieservice IJMOND TECHNIEK

wij hebben een werkplaats te beverwijk waar u uw machines kunt laten repareren

Technische dienst/onderhoud/reparaties IJMOND TECHNIEK

Voor het repareren van uw boormachine, haakse slijper, cirkelzagen, accuboormachines en bouwzagen etc. kunt u vertrouwen op de ruime ervaring en vakkundigheid van IJmond Techniek. Wij repareren alle merken zoals Makita, Festool, Bosch, Gjerde etc. Indien u wenst zijn de machines gekeurd na reparatie volgens de NEN 3140 norm

Doordat wij deze service in eigen huis hebben, kunnen wij sneller uw gereedschap repareren. En minstens zo belangrijk; IJmond Techniek houdt rekening met ad-hoc opdrachten, korte doorlooptijd, mits de onderdelen op voorraad zijn. Defecte machines kunt u bij ons ter reparatie aanbieden, maar wij kunnen de te repareren machines ook bij u ophalen. Als wij tijdens het keuren reparaties tegenkomen die wij niet ter plaatse kunnen doen, nemen wij deze mee en retourneren zsm.

Even voorstellen

Richard Schoenmaker

Sinds 2016 ben ik gestart met IJMOND TECHNIEK en keuringen zijn mijn grootste aandachtsgebied.

Steeds meer kreeg ik van klanten de vraag of ik ook niet de reparaties voor hen kan doen. Tot nu toe kon ik dat qua tijdverdeling dat er niet bij hebben. Nu mijn beste buur Johan weer bij ons ‘taken’ aan het oppakken is, willen we dit graag voor u verzorgen.

 

Johan Fijen

Na vele jaren met veel plezier mijn eigen keurbedrijf te hebben geleid, ben ik blij dat ik, na overname van mijn klanten door Richard, weer aan de slag kan. De dagelijkse gang van zaken kan ik aan Richard overlaten en ik kan mij richten op het repareren in de werkplaats op de Bankenlaan 54.

Tevens zal ik Daniël mijn kennis zoveel mogelijk overdragen en hopen we u snel te kunnen helpen. Ons streven is, vandaag gebracht, morgen klaar!

Daniël Rietveld

Heel kort nog maar, sinds oktober 2020 ben ik aan de slag gegaan in de werkplaats en ga ik mee naar klanten om te keuren.  Uiteraard ben ik in het bezit van mijn VCA diploma en het diploma NEN 3140 keuringen.

Johan en Richard hebben veel ervaring en ik ben blij dat ik van hen kan leren.

 

HIERONDER DE MERKEN DIE WIJ REPAREREN

Wij repareren zodat u kunt vertrouwen op een goed werkende machine

En als u dat wilt keuren wij uw machine na een reparatie

Maar wist u trouwens dat periodiek onderhoud van uw elektrisch, mechanisch en pneumatisch gereedschap een wettelijk vereiste is, als u werkgever bent? En als je werknemer bent, is het gereedschap waar je mee werkt, wel gekeurd?

Bent u klant bij ons? U kunt uw apparaten langs brengen of wij halen deze bij u op, in overleg. Wij vinden het fijn als u uw reparatie aanmeld, dat kan via de button hieronder.

Bent u particulier?
Wij nemen uw reparatie alleen in behandeling na betaling van onderzoekskosten. De onderzoekskosten zijn 22,50 euro. Die mag u overmaken naar ons. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, gaan wij uw machine onderzoeken. U kunt uw reparatie aanmelden via onderstaande button

    Bankenlaan 54, 1944 NN BEVERWIJK———info@ijmondtechniek.nl——–Kvk 67104010——-IBAN NL47KNAB0404085636