Ga naar de inhoud
Home » Reparatieservice IJMOND TECHNIEK

Reparatieservice IJMOND TECHNIEK

wij hebben een werkplaats te beverwijk waar u uw machines kunt laten repareren

Technische dienst/onderhoud/reparaties IJMOND TECHNIEK

Voor het repareren van uw boormachine, haakse slijper, cirkelzagen, accuboormachines en bouwzagen etc. kunt u vertrouwen op de ruime ervaring en vakkundigheid van IJmond Techniek. Wij repareren alle merken zoals Makita, Festool, Bosch, Gjerde etc. Indien u wenst zijn de machines gekeurd na reparatie volgens de NEN 3140 norm

Doordat wij deze service in eigen huis hebben, kunnen wij sneller uw gereedschap repareren. En minstens zo belangrijk; IJmond Techniek houdt rekening met ad-hoc opdrachten, korte doorlooptijd, mits de onderdelen op voorraad zijn. Defecte machines kunt u bij ons ter reparatie aanbieden, maar wij kunnen de te repareren machines ook bij u ophalen. Als wij tijdens het keuren reparaties tegenkomen die wij niet ter plaatse kunnen doen, nemen wij deze mee en retourneren zsm.

Gebreken die wij tijdens de keuringen tegenkomen repareren wij direct. Tenzij er onderdelen besteld moeten worden dan nemen wij ze mee naar onze werkplaats en leveren ze gekeurd en gerepareerd weer bij u af.

Wij repareren zodat u kunt vertrouwen op een goed werkende machine

Johan Fijen is voor ons op oproep beschikbaar. Vooral de lastige reparaties zijn voor hem een uitdaging. Ook Johan is dus nog bij ons in de werkplaats te vinden. 

Bent u klant bij ons? U kunt uw apparaten langs brengen of wij halen deze bij u op, in overleg. Wij vinden het fijn als u uw reparatie aanmeld, dat kan via de button hieronder.

    Bankenlaan 54, 1944 NN BEVERWIJK———info@ijmondtechniek.nl——–Kvk 67104010——-IBAN NL47KNAB0404085636