Ga naar de inhoud
Home » Keuren van bedrijfspanden

Keuren van bedrijfspanden

De keuring van de elektrische installaties is verplicht op grond van NEN-normen. 

IJMOND TECHNIEK keurt uw bedrijfspand volgens de normen NEN 1010 en NEN 3140

De keuringsverplichting geldt voor de werkgever/ pandeigenaar indien deze het pand in eigendom heeft en geldt ook voor laagspannings-installaties. Vanuit de Arbowet moet de werkgever er voor zorgen dat bestaande elektrische installaties veilig gebruikt kunnen worden. 

De eigenaar van een elektrotechnische installatie dient aan te tonen dat de installatie veilig is, zonder gebreken is en onderhouden wordt volgens de normen. De huurder van het pand is verantwoordelijk voor de inboedel die erin staat. Steeds meer (bedrijfs-)verzekering vragen om periodieke keuringen. Wilt u weten hoe u verzekerd bent? Check uw polisvoorwaarden! Lees hier meer.

Wat kunt u verwachten van de pand keuring

Tijdens deze inspectie controleren wij of uw elektrische installatie veilig is. Met een elektrische installatie bedoelen we alle elektrische onderdelen die bij uw gebouw horen. Van de groepenkast en de wand­contactdozen tot en met de daarop aangesloten apparaten, dus ook de aangesloten machines. 

onderhoud

Kleine defecten kunnen wij direct repareren

periode

Afhankelijk van uw verzekeringspolis

online

Nee, uitgebreid testrapport in pdf

verplicht

Ja, als u dit verhuurt of u pandeigenaar bent.

Tarieven
Het keuren van een bedrijfspand is niet tegen een vooraf vast tarief af te spreken. Natuurlijk kunnen wij u wel een richtlijn geven na een telefonisch consult.

Richtprijs bedrijfspandkeuring
U kunt hiervoor bellen met Richard Schoenmaker 06-53662066 of mailen naar info@ijmondtechniek.nl

Voldoet u aan de polisvoorwaarden?

Uit onderzoek is gebleken dat ca. 35% van de branden in bedrijfspanden hun oorzaak vinden in de elektrische installatie (meterkast). Dit is aanleiding geweest voor vele verzekeringsmaatschappijen om in de polisvoorwaarden een inspectie volgens NEN1010 NEN3140 verplicht te stellen. (Elke 3 of 5 jaar). Wij keuren niet volgens scope 10.

Schuifluik in dichte aanhangwagen gemaakt

Leest u vooral uw polisvoorwaarden goed door om niet voor verrassingen te komen te staan, mocht het onverhoopt toch misgaan.

Harmoniestraat 8 1961 AV VELSEN-NOORD—–info@ijmondtechniek.nl—-Kvk 67104010—-IBAN NL47KNAB0404085636