Ga naar de inhoud
Home » Keuren van mobiele kraam (foodtruck) met stroom en gas

Keuren van mobiele kraam (foodtruck) met stroom en gas

WIJ HOREN REGELMATIG VAN KLANTEN DAT ALS DE FOODTRUCK NIET GEKEURD IS, ZIJ GEEN TOEGANG TOT EEN FESTIVAL KRIJGEN

IJMOND TECHNIEK keurt uw mobiele kraam (foodtruck) met stroom en gas

Er is geen normering voor het keuren van een mobiele kraam. Beetje vreemd want deze wagens rijden ook op de weg en meestal werken er naast eigenaar ook personeel in een kraam. Veilig werken staat altijd voorop. De richtlijn is wel, ze zijn voorzien van stroom en gas en dan geldt er een jaarlijkse keuring. Lees ook uw verzekering nog eens na.

Wij keuren daarom de elektrische installatie, de gasslangen en opslag van de gasfles en de blusmiddelen, EHBO trommel, natuurlijk de brandblusser en oogspoelfles indien aanwezig.

U kunt uw foodtruck (mobiele kraam) eventueel bij mij langs brengen, te Beverwijk. De volgende dag kunt u uw foodtruck gekeurd weer ophalen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wat u kunt verwachten van de foodtruck keuring

Tijdens deze inspectie checken we de elektrische installatie, de gasslangen en opslag van de gasfles en de brandblusser, de EHBO trommel en de oogspoelfles.  Mocht de foodtruck een aanhangwagen zijn dan lopen wij ook de banden, remmen, schokdempers, lagers, chassis, koppeling, vering en verlichting na. Zo bent u verzekerd van een goed onderhouden wagen en laat u ook blijken dat u de veiligheid van uw  medewerkers  en klanten belangrijk vindt. Als u de wagen jaarlijks laat keuren verlengt dit ook de levensduur van uw mobiele wagen.

onderhoud

Komen wij een klein defect tegen dan repareren wij dit

periode

Jaarlijks keuren en onderhoud verlengt de levensduur.

online

Indien u dat wenst online inzicht

verplicht

Nee, er is geen verplichting

 

Tarieven
Prijs op aanvraag.

Foodtruck of mobiele kraam langs brengen om te laten keuren.
Ook dit kan. U kunt uw foodtruck langs brengen in de werkplaats te Beverwijk. Meestal kunt u de foodtruck de volgende dag gekeurd weer ophalen.

Prijsopgave/aanmelden keuring/reparatie
U kunt hiervoor bellen met Richard Schoenmaker, 06-53662066 of per mail, info@ijmondtechniek.nl

Op onze locatie keuren wij uw foodtruck

Harmoniestraat 8 1961 AV VELSEN-NOORD—–info@ijmondtechniek.nl—-Kvk 67104010—-IBAN NL47KNAB0404085636